Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

SLUITEN ×

Mobiele telefonie.

Ideaal voor bedrijven! Met mobiele telefonie van Roos ICT bel je via het betrouwbare KPN netwerk en profiteer je van scherpe tarieven. Ook handig: Je ontvangt maandelijks één compleet overzicht met daarop alle abonnementen.

Mobiele telefonie van Roos ICT

Een telefoon van de zaak? Met mobiele telefonie van Roos ICT heb jij de zaken op orde! Wij gebruiken het betrouwbare netwerk van KPN en bieden concurrerende prijzen. Vaak denken bedrijven het voordeligst klaar te zijn door een abonnement zelf te regelen bij een telecomprovider, maar niets is minder waar. Wij bieden namelijk ook zeer scherpe tarieven. Een bijkomend voordeel is dat je van ons maandelijks één factuur ontvangt van alle abonnementen. Zo behoud je dus het overzicht.

Behoud of kies een nieuw telefoonnummer

Wil je graag overstappen? Dat kan. In dat geval kiezen veel gebruikers ervoor om het bestaande telefoonnummer te behouden. Wil je jouw medewerkers voorzien van een mobiele telefoon? In dat geval ontvang je van ons nieuwe telefoonnummers. In de meeste gevallen is dan de keuze voor een opvolgend telefoonnummer ook mogelijk.

Simkaart

Zodra je kiest voor mobiele telefonie van Roos ICT, krijg je van ons direct een simkaart opgestuurd. Deze past in alle toestellen met een simkaartslot. Dus gewone sim, microsim of nanosim? Geen probleem! Je hoeft verder geen bijzondere stappen te nemen om het netwerk actief te krijgen. Plug de simkaart in en je bent direct klaar met de configuratie.

Daarom mobiele telefonie

  • Direct bellen vanaf je mobiele toestel
  • Alle abonnementen in één overzicht
  • Opvolgende telefoonnummers mogelijk
  • Bellen via het betrouwbare netwerk van KPN
  • Scherpe tarieven
  • Zelf het beheer over jouw abonnementen