Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

SLUITEN ×

Cloudoplossingen.

Altijd en overal en op afstand werken? Onze cloudoplossingen bieden veel extra voordelen voor zowel zakelijke als particuliere gebruikers. Samen gaan we op zoek naar de meest ideale oplossing. Denk aan filesharing, cloud backup, cloud mail, microsoft office 365 en veel meer. De mogelijkheden zijn in elk geval enorm. Wanneer stap jij in de cloud?

Werken in de cloud

Inmiddels een veel gehoord begrip: “Ik werk helemaal via de cloud”. Wat is dat nu eigenlijk en wat houdt het in? Graag nemen we je even mee in onze digitale wereld. “Werken in de cloud” is eigenlijk werken via internet. Ergens staat een server, aangesloten op internet, met daarop de data die je nodig hebt om online te werken. Werken via de cloud biedt veel extra voordelen; zowel voor zakelijke als particuliere gebruikers. Daarom sommen we er hier een paar voor je op:

Voordelen van werken in de cloud

  • Altijd en overal toegankelijk
  • Samenwerken aan bestanden
  • Ideaal voor zakelijke gebruikers
  • Werken op verschillende locaties
  • Je data veilig opgeslagen

Heeft werken in de cloud dan geen nadelen? Jazeker zijn die te vinden; echter de nadelen wegen vaak niet op tegen de voordelen van “het werken in de cloud”. Zo is het belangrijk dat je data goed wordt beschermd en niet deelt met personen die eigenlijk geen toegang mogen hebben. Ook heb je meestal een actieve internetverbinding nodig om direct bij je bestanden te kunnen.

Kies altijd een goede partner

Het is belangrijk een goede partner te kiezen die je kan voorzien van de voor-en nadelen van het cloud werken. Roos ICT helpt je graag bij het vinden van een juiste oplossing. Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Je mag ook vrijblijvend (op afspraak) langskomen voor een heerlijk kopje .