Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

SLUITEN ×

Cloud werkplek.

Maak van je vaste werkplek een flexibele werkplek in de cloud. Zo kun je altijd en overal zonder gedoe samenwerken in de cloud; zelfs vanuit het buitenland. Een cloud werkplek biedt veel voordelen voor thuiswerkers en zakelijke gebruikers. Op een krachtige server in ons datacentrum installeren we de gewenste software zodat je altijd en overal de vrijheid hebt om te werken.

Altijd en overal online werken

Dankzij onze krachtige en snelle server wordt het werken met een cloud werkplek naar een nieuw level gebracht. We garanderen een krachtige en snelle virtuele machine met daarop de (Windows) software die jij graag gebruikt. Zo kun je altijd en overal veilig je vertrouwde bureaublad gebruiken. Wij zorgen ervoor dat alles up-to-date en online blijft. Daar hoef jij je geen zorgen om te maken.

Ideaal, gebruik eigen software

Dankzij een snelle glasvezelverbinding en supersnelle hardware installeren we zonder problemen je eigen (Windows) applicaties op de virtuele machine in ons datacenter. Zo kun je maximaal gebruik maken van Microsoft Office 365 of bijvoorbeeld jullie boekhoudpakket van SnelStart, AccountView of UNIT4.

Installatie cloud werkplek

Het inrichten en installeren kun je met een gerust hart overlaten aan de experts van Roos ICT. Al onze medewerkers beschikken over de nodige “know-how” als het gaat om installeren van een cloud werkplek. Vooraf plannen we een gesprek en maken we een plan van aanpak. Zo kun je aangeven op welke apparaten je remote desktop wilt gebruiken. Dit kan van alles zijn: laptops, smartphones, tablets, desktops. Onze specialisten helpen je graag.