Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

SLUITEN ×

Website en domein.

Je eigen website of domeinnaam overal online? Roos ICT regelt het voor je. We werken samen met betrouwbare partners om al jouw online verkeer in goede banen te leiden. Je kunt bij ons terecht voor een domeinnaam, maar ook voor webhosting op supersnelle SSD servers.

Onmisbaar, je eigen (bedrijfs)domeinnaam.nl

Wil je graag met een je eigen domeinnaam e-mailen of gevonden worden op internet? Roos ICT regelt het voor je. We registreren de gewenste domeinnaam (indien beschikbaar) en regelen de webhosting voor je. Ook ontvang je van ons de inloggegevens van het Plesk panel. Hiermee kun je zelf e-mail adressen aanmaken en de instellingen aanpassen van de webhosting. Bovendien worden de nieuwste technieken zoals PHP 7 volledig ondersteund.

Is je domeinnaam nog beschikbaar?

Niet alle domeinnamen kun je zomaar vastleggen. Het kan zijn dat de gewenste domeinnaam al is geregistreerd door iemand anders. Daarom kun je gebruik maken van onderstaande tool en controleren of je domeinnaam nog beschikbaar is. Wil je graag een domeinnaam bestellen? Neem dan contact met ons op.

Kwaliteit webhosting

Webhosting bij Roos ICT betekend kwaliteit webhosting. Je data wordt veilig opgeslagen op supersnelle SSD servers bij iOnline. Bovendien zijn de servers voorzien van de allernieuwste technieken, waardoor je een supersnelle website kunt opzetten. Na de registratie ontvang je inloggegevens om in te loggen op jouw online Plesk omgeving. Heb je nog vragen? stel ze gerust onze medewerkers helpen je graag.