Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

SLUITEN ×

Cloud telefonie.

Met cloud telefonie bel je overal en altijd met je bekende vaste telefoonnummer. Alle gesprekken worden afgehandeld via een centrale in de cloud. Ideaal en kostenbesparend voor ondernemers. Dure telefoonlijnen worden overbodig, bovendien biedt VoIP telefonie veel functionaliteit zoals keuzemenu’s, voicemail, openingstijden en veel meer.

VoIP bellen

Met VoIP telefonie bel je volledig via de centrale in de cloud. Je kunt bellen met je vaste nummer vanaf het toestel op kantoor, maar ook via je smartphone. Zo is je (zakelijke) telefoonnummer altijd en overal herkenbaar. VoIP bellen is de toekomst, telefoonlijnen hoef je niet meer te regelen en je hebt enorme flexibiliteit als het gaat om instellingen van je telefooncentrale.

Altijd en overal bellen

Je kantoor even verhuizen naar een andere plek? Dankzij de cloud oplossing is dat een fluitje van een cent. Je hebt alleen een actieve internetverbinding nodig om gesprekken te voeren. VoIP telefonie is een flexibele en betrouwbare oplossing voor zakelijke en particuliere gebruikers.

Daarom bellen met VoIP

  • Altijd en overal bellen met je vaste nummer
  • Uitgebreide mogelijkheden met keuzemenu’s, openingstijden, etc.
  • Uitstekende gesprekskwaliteit
  • Kostenbesparend: geen dure telefoonlijn nodig
  • Maximale flexibiliteit