Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

SLUITEN ×

Cloud backup.

Bewaar alle bestanden op je computer of server veilig in de cloud. Met cloud backup wordt dagelijks een backup gemaakt van je documenten, afbeeldingen en e-mail. Een backup is onmisbaar als je per ongeluk een map hebt verwijderd, of als je computer crasht. Het is een veilige gedachte dat al je data veilig in de kluis wordt opgeslagen. Letterlijk goud waard.

Een cloud backup is goud waard

Dagelijks maken we een backup van je afbeeldingen, documenten en databases. Alle data wordt via een veilige en versleutelde verbinding verstuurd naar ons datacentrum. Het voordeel van een cloud backup is dat alle data extern wordt opgeslagen met “Fort Knox” beveiligingsniveau. Mocht je computer of server crashen, geïnfecteerd raken door een virus, brand uitbreken of sprake zijn van diefstal heb je altijd nog een actueel beschikbare backup in de cloud.

Het oog van de havik

We houden letterlijk alles in de gaten! Mocht er iets met je apparatuur gebeuren, waardoor er ineens geen backups meer worden gemaakt. Dan nemen we direct contact met je op. Zo kunnen we voorkomen dat je belangrijke data mist en dat backups frequent blijven werken. Met een speciale tool monitort ons team 24 uur per dag of de backups blijven werken.

Installatie Cloud Backup

Heb je interesse in cloud backup? Ons team adviseert je graag vrijblijvend (vooraf) over de kosten van cloud backup. Ook het installeren en terugzetten van een cloud backup op locatie of op afstand kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Vraag vooraf een offerte bij ons op of neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag.