Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

SLUITEN ×

Updates.

Het frequent verwerken van updates zorgt ervoor dat je apparatuur minder kwetsbaar wordt voor beveiligingslekken. Bovendien zorgen updates ervoor dat je systeem of apparaat goed blijft werken. Is jouw PC al bijgewerkt naar Windows 10? Roos ICT helpt je graag bij het patchen van beschikbare updates.

Met updates voorkom je problemen

Voorkom problemen met het tijdig doorvoeren van updates op je apparatuur. Bovendien maakt het je apparaat stabieler en voorkom je problemen met beveiligingslekken in verouderde software.

Onderhoud is voor het behoud van je device

Ook voor het onderhoud van je apparaat is het goed om updates tijdig door te voeren. Het kan zijn dat bijvoorbeeld een kleine update voor de ventilator van je laptop wordt aangeboden, omdat met het huidige stuurprogramma de ventilator je laptop niet voldoende koelt. Een kleine moeite om deze update door te voeren, met een groot resultaat voor als gevolg. Daarom zijn updates zo belangrijk; ze zijn er niet voor niets.

Updates uitvoeren

Niet alle updates kun je zomaar installeren op je device. Soms kan het zijn dat er een bug (foutje) is verborgen in de update. Roos ICT heeft ruime ervaring met het patchen van updates. Wij adviseren je graag bij het updaten van je device of software. Heb je vragen? Vul dan hiernaast het formulier in, of neem contact met ons op.