Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

SLUITEN ×

Microsoft Office 365.

Werk altijd en overal met je meest favoriete Microsoft Office programma’s, zoals Word, PowerPoint, Excel en Outlook. Office 365 is eenvoudig te configureren op al je apparaten, zo kun je thuis, onderweg en op het werk efficiënt (samen)werken. En dankzij OneDrive ontvang je maar liefst 1TB cloud opslag en heb je altijd en overal toegang tot al je bestanden.

In de cloud met Word, Excel & Outlook

Dankzij Office 365 is het mogelijk om volledig in de cloud te werken met je favoriete Office programma’s. Je kunt altijd en overal eenvoudig bestanden bewaren, bewerken en bekijken dankzij de meegeleverde OneDrive opslag. De Microsoft Office applicaties zijn op elk gewenste apparaat te installeren, zoals je desktop, tablet en smartphone. Als instap cloudoplossing is Office 365 voor iedere ondernemer onmisbaar.

Microsoft Office 365 abonnementen

Microsoft Office 365 werkt met abonnementsvorm. Er zijn verschillende abonnementen voor elk type gebruiker beschikbaar. Ben je privé of klein zakelijk gebruiker? Dan adviseren we je een Basis abonnement. In dat geval ontvang je maar liefst 1TB OneDrive cloud-opslag. Ben je een groot zakelijk gebruiker? Dan adviseren we je één van de Enterprise pakketten. In dat geval ontvang je 1TB tot onbeperkt OneDrive cloud-opslag. Bij de Enterprise abonnementen is Exchange e-mail ook inbegrepen. Zo ben je zeker van een flexibele en veilige omgeving. Onze medewerkers helpen je graag bij het kiezen van het juiste abonnement.

Microsoft Office 365 installeren

Roos ICT helpt je graag bij het installeren van Microsoft Office 365 op al je apparaten. We installeren je apparatuur op afstand maar ook op locatie. We zorgen ervoor dat alles correct wordt geconfigureerd en dat je zorgeloos kunt genieten van alle functies dat Microsoft Office 365 je te bieden heeft.